Στο ΚΕΑΚ | Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας, ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη για Διάχυτη Γνώση, η φιλοσοφία μας, που έχουμε αποδείξει τα τελευταία 6 Χρόνια Δράσεών μας είναι τελείως ανατρεπτική και διαφοροποιημένη. 

Πιστεύουμε ότι η γνώση θα πρέπει να είναι Διάχυτη! Όπως ακριβώς μας την μεταδώσανε, έτσι την μεταδίδουμε και ακόμα καλύτερα. Έχουμε πράξει και έχουμε δώσει τις πηγές που απαιτούνται σε όσους μας παρακολουθούν. Ειδικά στα προγράμματα Digital Marketing!

Επιπλέον, ακριβώς επειδή ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη για Μάθηση και Γνώση, οι τιμές μας ανταποκρίνονται πλήρως στις συνθήκες της Ελληνικής Οικονομίας. Πιστεύουμε ότι η Εκπαίδευση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Και 2 λόγια για τα προγράμματα μας στο Digital Marketing!

Τι είναι Digital Marketing; 
Ακριβώς το ίδιο με το Marketing. Δεν έχει καμία απολύτως διαφορά στην Σκέψη, στην Στρατηγική και την Ανάπτυξη Τακτικών. Διαφέρει όμως σε ένα σημείο κομβικής σημασίας. Στο 4ο p του Μίγματος Μάρκετινγκ. Δεν είναι άλλο από το Promotion. Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για κάποιους. Εκεί λοιπόν που είχαμε 5 διαδικασίες στο Promotion (PR, Διαφήμιση, Προσωπική Πώληση, Προώθηση Πωλήσεων και Άμεσο Μάρκετινγκ), ξαφνικά μπαίνουν και τα Social Media και ένα τουλάχιστον σωστό Website.

Και αμέσως έχουμε την επόμενη ερώτηση! 
Πού απευθύνεται (Τμηματοποίηση Αγοράς), Τι Θα γράφει (Planning-Calendar), Ποιος θα το δεί (Target Market – STP Process). Πού βρίσκομαι και που θέλω να φτάσω (Marketing Strategy) και με ποιόν τρόπο θα πάω εκεί (Tactical Marketing).

Το να δημιουργήσεις ένα Website δεν είναι πλέον πυρινική φυσική. Ευτυχώς υπάρχουν έτοιμα CMS για να το κάνεις. Το θέμα είναι η Στρατηγική από πίσω και στο τέλος της ημέρας εάν αυτό σου φέρνει έσοδα. Μπορεί επιπλέον, ένα Brand-Επιχείρηση να χρειάζεται και Off-Line ενέργειες. Αλλά αυτό εξαρτάται από τον κλάδο και όχι μόνο. Το κοινό συνήθως το καθορίζει.

Η πρώτη σκέψη όλων, είναι ‘’κάνε μια σελίδα’’. Αλλά θα πρέπει να απαντήσετε στο ερώτημα ‘’τί ακριβώς θα την κάνω;’’!

Και επειδή ακριβώς δεν φτάνει μια σελίδα ή μόνο η διαφήμιση, έχουμε στο ΚΕΑΚ 4 πλέον διαφορετικά προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Τα Business Diplomas που χωρίζονται σε Compact μαθήματα 3, 4 ή 5 ημερών και το Master Level μας με διάρκεια 3 Μήνες.

Όλα τα προγράμματα μας είναι σε συνεργασία με φορείς του Εξωτερικού και οι πηγές είναι πάντα Up to Date! Δείτε τα προγράμματα μας ΕΔΩ και Fly to the Next Level!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *